Firma noastra va sta la dispozitie cu servicii de reparatii pompe hidraulice si hidromoroare cu debit fix sau variabil pentru aplicatii hidraulice industriale (prese hidraulice, injectoare plastic/cauciuc), echipamente mobile (incarcatoare frontale, excavatoare, autogredere, buldoexcavatoare, autobetoniere, utilaje de foraj, gunoiere)

Reparatiile hidraulice necesita o serie de echipamente si cunostinte speciale in domeniul hidraulic datorita complexitatii sporite a instalatiilor hidraulice insdustriale si mobile. Reconditionarea pompelor este mult mai rentabila ca pret decat achizitia unui echipament nou. Aceasta metoda este preferata de majoritatea proprietarilor de utilaje mobile datorita pretului si termenului de livrare scazut, reusind astfel punerea in functiune cat mai rapida si revenirea in productie cu utilajul avariat.

In cazul deterioriarilor majore, pretul poate creste semnificativ, mai ales la reparatii cu piese originale. De aceea va oferim si piese interschimbabile sau pompe reconditionate.

Reparatii Hidraulice