CISCOM a fost infiintata in anul 1992, capitalul este integral privat. Ideea pe care am avut-o atunci este aceea ca prin produsele si serviciile noastre sa putem satisface si cele mai exigente gusturi ale clientilor. Scopul nostru este de a indeplini cerintele clientilor nostri spre deplina lor satisfactie, oferind la timp produse si servicii de calitate.

CISCOM este o firma cu profil mecanic avand colaborari inca de mai multi ani cu firme din strainatate, in special Franta si Germania. Ciscom detine o suprafata de 5.221 mp, din care 1.561 mp sunt ocupati de ateliere si birouri.

In timpul activitatii sale, firma a castigat o buna reputatie in domeniul proiectarii, producerii si montajului utilajelor industriale precum si ca furnizor de servicii de calitate pentru industriile constructoare de masini, chimica, petrochimica, alimentara, de prelucrare a lemnului, de utilaj agricol, etc. Ea este de asemenea specializata in constructii sudate grele si usoare, garduri metalice, porti actionate electric precum si in diferite piese de schimb si dispozitive mecanice executate prin prelucrari mecanice.

Dotarea noastra tehnica ne permite sa producem o mare varietate de produse metalice prin operatii de debitare, strunjire, frezare, gaurire, mortezare, danturare, taiere profile, debitare la pachet, debitare ghilotina, indoire tevi, indoire abkant, gaurire, sudura, strunjire convenctionala, strunjire cnc, frezare convenctionala, prelucrare filete, rectificare rotunda, rectificare plana, roluire tabla si profile si sudare. Firma mai furnizeaza si servicii de reparatii pentru dispozitive hidraulice si alte utilaje, cum ar fi: distribuitoare hidraulice, supape, pompe, vinciuri, masini de prelucrare a lemnului, motostivuitoare si alte utilaje de ridicat, masini-unelte, compresoare electrice, vinciuri actionate electric si manual.

S.C. CISCOM S.R.L. FOCSANI este autorizata sa furnizeze servicii de curatare/ecologizare a terenurilor poluate cu petrol, de curatare si calibrare de rezervoare.